אפשר לעזור?

קישור לדף הפייסבוק העירוני         קבילה בונה עיר - תוכנית המתאר של הרצליה      צלילי קיץ 2019 - צפו בתוכנייה

תם עידן הבורקס - עובדי העירייה עוברים למזון טרי ובריא

16/06/2019
תם עידן הבורקס - עובדי העירייה עוברים למזון טרי ובריא (הגדל)

  

בהנחיית מנכ"ל העירייה, יוצאת עיריית הרצליה במהלך נוסף לקידום הבריאות - של תושבי העיר בכלל ושל עובדי העירייה בפרט. בחוזר שהופץ לעובדי העירייה נכתב כי לאור נתונים בארץ ובעולם, עולה כי מומלץ לעבור למזון טרי דל בשומן ובסוכר.

 

בין מוצרי המזון המומלצים: פירות וירקות העונה, לבן/גיל, פריכיות אורז, פריכיות דבש/קינמון/תפוח, גבינות 5%, טחינה גולמית, שקדים ואגוזים טבעיים, פתיבר 50% חיטה מלאה, בייגלה.

 

 

קישום לדיוור ישיר

הצטרפות לפייסבוק העירוני

הירשמו
לדיוור הישיר

   

הצטרפו
לפייסבוק העירוני

 

ברוח זו הוציא מנכ"ל העירייה יהודה בן עזרא חוזר לעובדים ובו צוין כי הוחלט שבישיבות, בכנסים, באירועים ובימי עיון שנערכים בעירייה יוגשו רק פירות וירקות או מזון טרי שעבר תהליכי עיבוד מינימלי.

 

ראש עיריית הרצליה משה פדלון מבהיר "ההנחיות לעובדי העירייה הן חלק מהדרך שבה אנחנו מובילים את הרצליה כעיר בריאה ומקיימת עם מערך שלם של פעילויות ותכניות עירוניות עבור כלל התושבים".

 

מנכ"ל העירייה יהודה בן עזרא אמר "עובדי העירייה הם חוד החנית של העשייה העירונית, ולכן חשוב כי בעירייה עצמה ייושמו העקרונות של תזונה בריאה שאותם אנחנו מבקשים להנחיל בכל העיר".

 


 

תמונת אילוסטרציה.

 

 

 

 

עבור לתוכן העמוד
 הנהלת העירייה - רח' בן גוריון 22, הרצליה 4678525