יקירי הרצליה | תשס"ח - 2007
אליהו נשר
דינה שקד
טוביה דורון
מירה טבריס
מירון איזקסון
מרדכי גולדהכט
צדוק יחיאל
שמעון שטיינברג
אליהו נשר
תושב הרצליה משנת 1948 , משרת את הציבור מזה שנים רבות בתפקידים ציבוריים, כמ"מ ראש העירייה יו"ר הועדה לשיפור פני העיר ויו"ר הועדה לפיתוח העיר, יו"ר הועדה לתרבות הדיור וראש ועדת הביקורת העירונית. פעל רבות למען ההסתדרות, וקיבל את אות "יקיר ההסתדרות". עם יציאתו לגמלאות, עסק בכתיבת זיכרונותיו, ובציור וממשיך לפעול עד היום במספר עמותות ציבוריות בהתנדבות.
דינה שקד
יו"ר ארגון ויצ"ו הרצליה. בנועם ובצנעה פועלת שנים רבות למען הקהילה , מארגנת בכישרון רב את כל פעילויות ויצ"ו כמו עזרה משפטית לנשים, ימי כיף טיולים , ארגון ערבי בת/בר מצווה לילדים תושבי הרצליה כל זאת בהתנדבות ומתוך רצון עז לסייע ולעזור בכל עת.
טוביה דורון
ממייסדיה של סניף "יד שרה" בהרצליה, בעבר יו"ר סניף אילן בהרצליה , מתנדב במשך שנים בקופת חולים כללית ופעיל בעמותת על"ה – האגודה למען הקשיש בעיר . תואר יקיר העיקר מוענק לו על התנדבות ופעילות חברתית ארוכת שנים.
מירה טבריס
משנת 1974 עבדה בבית יד לבנים כאם הבית ומלאה את תפקידה במסירות רבה ובמאור פנים . התנדבה לסייע במגוון תחומים בפעילות המוזיאון כמו תרגום קטלוגים ועוד. גם לאחר יציאתה לפנסיה אינה נחה לרגע וממשיכה לעבוד עד עתה בספרייה העירונית בהתנדבות בעזרה בסידור הספרים.
מירון איזקסון
משורר, החי בהרצליה מילדותו עם משפחתו . בית איזקסון היה אחד המוקדים הראשונים של הקהילה שומרת המצוות במערב העיר, ומירון לקח על עצמו את פיתוח וקיום בית הכנסת "אוהל משה" במערב העיר , הקים את סניף בני עקיבא , ומשמש כנשיאה של קהילת "אוהל משה". מירון הוא הגורם המרכזי בחיי הרוח והחברה של מערב העיר . עיקר עיסוקו הוא הכתיבה הספרותית , עד כה יצאו לאור 8 ספרי שירה , 3 רומנים ו- 3 דיסקים עם שיריו המולחנים.
מרדכי גולדהכט
תושב הרצליה. כניצול שואה השתלב בהגנה על הארץ במלחמת השחרור, כיהן כמזכיר המחלקה לחינוך בעירייה ויו"ר ועד העובדים וקידם את נערי רפול במסגרת עבודתו ברשת החינוך "עמל" . כיום, חבר בהנהלת הסתדרות הגימלאים בהרצליה ומתנדב לכל משימה , משמש כמשענת נאמנה לכל הפונים אליו לעזרה בעיר.
צדוק יחיאל
מיום הגיעו להרצליה פעל בוועד שיכון הפועל המזרחי בשכונת נווה עמל בהרצליה וביתו היה פתוח לעזרה וקליטה של תושבי השכונה החדשים. פתח כיתות לילדי השכונה בדירות, במקום בו עומד כיום בית הספר רמב"ם. הקצה מגרשים לבתי כנסת בשכונה ובמשך כ- 50 שנה היה חבר המועצה הדתית בהרצליה. במשך כל פעילותו הציבורית דאג לפיתוח השכונה ולרווחת תושביה.
שמעון שטיינברג
שמעון לקח על עצמו להקל על חייהם של אנשים עם מוגבלות בהרצליה. פעילותו לקידום הנגישות בכל הרמות, המוסדית, הארגונית והחברתית מסמנים מופת להתנדבות למען האוכלוסייה בעלת המוגבלויות.